torsdag 16 juli 2009

Semester 2009 tisdag - torsdag

I tisdags var vi i Smögen och gick på Bryggan, det var kanonväder! Helt blå himmel och varmt. Det var jätte trevligt. På vägen hem köpte vi räkor och aioli som vi åt senare på kvällen... Mmmm gott var det. När vi kom hem grillade vi och senare fiskade vi krabbor och fångade hinkarna fulla, vi "vuxna" tyckte det var roligast... När barnen hade gått och lagt sig satt vi
vuxna och mös med lite gotti gott gott i glasen.

Igår onsdag var det lite regnigt men ändå var det fint väder emellanåt... Vi spelade skitgubbe och mös i förtältet när regnet smattrade på tältduken... Planen var att vi skulle grilla kycklingfilé men eftersom det regnade fick det istället bli en STOR familje kebabpizza som vi hämtade på PizzeriaWiking i Kungshamn. Den var verkligen god.. mums!! Efter maten blev det fint
väder och vi gick en runda... Vi hamnade på Johannesviks camping... Den verkade vara fin och med en stor lekplats som barnen tyckte var rolig att leka på... Senare på kvällen när Liam somnat mös vi till en film och lite snacks... Vi (Pär, Linda och Natacha) var nog trötta eftersom vi somnade och Olivia satt själv och såg på filmen :-)

Idag torsdag var det fint väder hela dagen... Vi åkte till Uddevalla och gick runt lite och åt glass... Såg en fin bil som stod parkerad på Biltemas parkering. Var tvungen att ta ett foto på den. Vi kollade läget och såg på ett uppträdande på torget som gick i Sveriges Radio P4. Det var en jätte fin liten stad... När vi kom hem grillade vi och åt grillad kycklingfilé med en super god pasta sallad som Linda hade gjort. Jag åt 5 portioner fastän jag var mätt efter den 2:a... Mmm gott!! :-P Efter maten gick vi ner och spelade minigolf... Som avslutades med lite gnäll från Liam som nog var trött efter dagens långa tripp... Liam somnade kl 20. efter det spelade vi lite kubb och
sedan var det gonatt för våra tjejer.... Nu sitter jag och Linda och planerar nästkommande dagars aktiviteter. Många kramar från oss!!!

4 kommentarer:

  1. Hej på er trevligt med nya bilder, vädretverkar inte till att vara så där jätte bra? Tänkte på Lindas strandpressande :) Ser ut som att ni har det mysigt i alla fall. Pär dina klox håller fortfarande, bra kvalite :) Tyckte det blev inte så många kassar i från er utfärd Linda, vad e detta?Ha det gytt och njut av er semester nu har jag bara timmar kvar :)
    Kram po er, hälsa bror

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla !
    Skoj med lite nya bilder. Ni ser verkligen ut till att ha det underbart på semestern.
    Synd att det har regnat hos er här har inte en droppe kommit. Men jag tror att vi skulle kunna behöva lite regn nu för det är nästan olidigt att vara utomhus. Nu ska jag till mitt andra hem och ta post och vattna blommor m.m. Ni får ha en fortsatt underbar semester. Ge änglarna en stor kram från mig. Ha det bra. Puss och kram från Mamma/mormor/svärmor.

    SvaraRadera
  3. Hej igen !
    Jag skrev vid halv tolv till er att jag väntade på regnet. Nu har det kommit det regnar här nu och dom har sagt på vädret att det ska regna i morgon också. Så där fick jag. Skit samma det behövs mycket regn. Ni får ha det så bra. Många kramar från Mamma/mormor/svärmor.

    SvaraRadera
  4. Vilka flitiga fotografer ni har blivit! Kul är det i alla fall att se bilder från en härliga semester. Det finns ju inget bättre än campingliv!

    Här i Ystad är allt bra. Vi har haft 2 härliga sommardagar med sol, värme och bad!!! Ikväll regnar det men det är ganska mysigt att sitta i tältet och höra dropparna.

    Ser att Liam ÄNTLIGEN har fått en fotbollsdress!!!!!! Hoppas han bara inte blir som Isac- vi får inte på honom något annat... hihihih

    Fortsätt njut och ta hand om varandra.

    Kram till er 5 från oss 4.

    SvaraRadera