tisdag 14 juli 2009

Semester 2009 de första 3 dagarna

Vi åkte i söndags morgon, vi tog det lugnt på vägen och stannade ett antal gånger på vägen. Vi anlände ca. 17.30, vädret var fint och vi fick upp förtälten direkt i fall om att det skulle börja regna. Barnen har verkligen varit jätte duktiga på vägen, inga problem alls.

Vi har jätte skönt på semestern... Igår var det regnigt väder så vi åkte in till Munkedal och Munkeland. Vi tittade i lite affärer och gick in i en Djuraffär, där var det en papegoja som hette Hugo. Han kunde prata var 8 år gammal. Det konstiga med Hugo var att han bara gilla tjejer, Om en kille stack in fingret högg han honom direkt. Men inte tjejer??? En riktig tjejtjusare kanske??

Idag är det fint väder med sol och ca. 22 grader. Vi steg upp strax efter halv nio. Efter frukosten gick vi runt på klipporna och barnen tyckte det var jätte roligt. Vi har fått jätte bra plats på Wiggersviks camping. Nu skall vi äta pannkakor med sylt och glass. Efter lunchen skall vi åka till
Smögen bryggan...

5 kommentarer:

  1. Hej på er !
    Det var verkligen skoj att få höra av er och se att ni har det bra. Det ser verkligen skönt ut. Jag måste få säga att Natacha är mycket söt i det nyklippta håret. Det klär henne jättebra. Ni får ha det så bra alla fem och sköt om er. Många kramar från mamma/mormor/svärmor. P.S Lena hälsar till er att ta det lungt.

    SvaraRadera
  2. Hej igen. Jag glömde säga att ni får hälsa till Pärs bror med familj. Dom får också ha det bra. Mamma.

    SvaraRadera
  3. Anonym20:32

    Kul med lite bilder (äntligen) ingen av er som badar (badkrukor). Verkligen inbjudande tält, bra jobbat Pelle & Linda, erfarna campare :) Ha det gytt vi följer er mera bilder snart
    Mvh Mange m familj ps hälsa bror din..

    SvaraRadera
  4. Har Linda börjat tvätta ännu :)

    SvaraRadera
  5. Linda23:40

    ja jag fick äran att tvätta Liams lakan en liten olycks händelse en natt :(
    men jag tvätta glatt jag.... jag väntar att tvätta våra kläder tills vi kommer till Daftö. Många kramar från oss.

    SvaraRadera