fredag 17 juli 2009

Semester 2009 Nordens Ark

Idag fredag började vi dagen med goda nybakade bullar... Vädret var kanon fint med klarblå himmel och 22-24 grader. Vi åkte till Nordens Ark som är en av de finaste djurparkerna i Sverige. Nordens Ark arbetar för att rädda och bevara hotade djur. I anläggningen finns ett 80-tal olika djurarter. De håller bla. På att bygga ett helt nytt boende för deras Amurtiger som är det största nu levande kattdjuret. Vi alla tyckte det var mycket roligt och trevligt... Tjejerna hoppade i en höstack högt från 2:a våningen... Senare på kvällen grillade vi och spelade kubb och avslutade kvällen med godis och Ronny & Ragge!!! Öhhh Ronny j***a s**t f*n! Om det går enligt planerna kommer vi bada imorgon och packa ner förtältet för vidare färd mot Daftö på söndag!! // Många kramar från oss!!!

3 kommentarer:

  1. Hej !
    Det ser underbart ut där ni går bland djuren. Vilka bra foton på er alla. Ni ser verkligen ut till att trivas, bara njuter. Men det är så det ska vara när man har semester. Ha det så bra alla. Många kramar från. Mamma/mormor/svärmor.

    SvaraRadera
  2. Nice men när skal ni bada? väntar ni till poolen på Daftö :) själv har jag lagt ner 13 timmar på vår vagn i dag städat, tvättat, puttsat och fejat. Hann med en del packning också :) Kör nu försiktigt så hörs vi Kramar från oss

    SvaraRadera
  3. Linda23:46

    japp vi håller oss tills Daftös pool ;)
    kram...

    SvaraRadera